Kevin & Andre

Duo

Kevin&Andre speelden 8  jaar samen in de populaire top-100 band Kevin’s Crew en behaalden leuke successen, zoals een nummer 41-notering in de Nederlandse Top-100 en optredens bij o.a. 3FM, RTL4 en Veronica.

Kevin&Andre wisten het toen al, hun samenspel is meer dan alleen muziek maken! Dat gevoel is nooit verdwenen en in 2010 zijn de heren opnieuw gestart met optreden. Het recept is nu simpeler: 2 loepzuivere stemmen, 1 akoestische gitaar en de grootste hits uit de jaren ’70, ’80, ’90, ‘00 en van nu!

Kevin&Andre zijn veel gevraagde artiesten op de meest uiteenlopende podia en door heel Nederland. Hun agenda loopt voor 2019 vol met optredens in voorprogramma’s van nationale en internationale topacts, op festivals, in cafés, op bruiloften, bedrijfsfeesten én huiskamerconcerten.
Zoals u merkt; niet alleen veelzijdig in repertoire.

Kevin&Andre met band behoeft eigenlijk geen uitleg. De topmuzikanten Femke Hoeksma (o.a.Boulevard, Ali B, Leoni Jansen) Paul Bergman (o.a. Boulevard, Syb van der Ploeg, Motel Westcoast), Ruben Soer (o.a. Heroes of Rock, Mariusz) en Romke de Jong (o.a. Volk, Pink Floyd Project) zorgen er voor dat Kevin&André topbegeleiding krijgen zodat er een meer dan volwaardige Top-100 act ontstaat. Deze band speelt gegarandeerd alle feesttenten, festivals of poppodia plat!

3FM Serious Radio
Kevin&André waren te gast bij mister 3FM, Eric Corton. Hij merkte toen het volgende op: ‘…ik weet dat er veel goeds uit Friesland komt, maar dit is werkelijk waar verpletterend!’  Oordeelt u zelf?