Krijn

Solo artiest

Speciaal voor senioren heeft Krijn een programma samengesteld waarin u op uw muzikale wenken wordt bediend. Het merendeels Nederlandstalige repertoire bestaat uit bekende meezingers maar ook uit luisterliedjes. Liedjes van vroeger en van nu met o.a. Jan Smit, Frans Bauer en de Salvera’s. Toch ook even een knipoog richting de Engelse taal zoals bv het mooie Somewhere between of Quando, Quando.

Een muzieksensatie die u niet mag missen!!!

Met een professionele muziekinstallatie en begeleiding door middel van orkestbanden, gaat Krijn de uitdaging aan. De laatste tijd heeft Krijn zijn repertoire aanzienlijk uitgebreid met nog meer herkenbare liedjes van vroeger en nu.

Speciaal geschikt voor:

  • verzorgingshuizen
  • verpleegcentra
  • seniorenmiddag/avond
  • feest voor senioren tijdens dorpsfeest
Krijn…

Al geruime tijd treedt Krijn regelmatig op voor senioren. Krijn speelt met zijn repertoire uitstekend in op de diversiteit van bewoners binnen bijv. de zorgcentra. Krijn werk als Dagbestedingcoach bij Noorderbreedte te Leeuwarden. Krijn is zanger van het Duo DIE TWA. DIE TWA timmert stevig aan de weg in Friesland. Met het bekende Friese nummer Fûgels staat Die Twa op de 1e provincies en op nr 2 in de fryske top 100. Inmiddels heeft Die Twa alweer 2 albums op hun naam staan en worden ze bijna dagelijks gedraaid bij Omrop Fryslan.