Licht & Geluid

The Rock Productions maakt deel uit van onze algehele bedrijfsvoering, waarin wij naast Artiestenbemiddeling Jongbookings, eveneens onze diensten verlenen op het gebied van verhuur en verkoop van licht, geluid en beeld.

Audio Visueel Rental

Voor verhuur op het gebied van licht, geluid en beeld is The Rock Productions reeds jaren actief in deze branche. Met hoogwaardige kwaliteit apparatuur en vakkundig personeel faciliteren wij licht en geluid voor diverse doeleinden als festivals, bands, artiesten, DJ’s, theatervoorstellingen.

Audio Visueel Installatie

Ook voor installatie van audio, licht en/of beeld hebben wij de expertise en kennis in huis om op locaties als horecagelegenheden, muziekscholen, kerken te voorzien van de juiste apparatuur en materialen.
In overleg met u bespreken we uw wensen en bekijken we op locatie naar de gepaste mogelijkheden.

Verhuur Oefenruimte

Onze gevestigde locatie in Sumar is tevens voorzien van vier royale oefenstudio’s waar bands, artiesten of tijdelijke projecten op basis van verschillende mogelijkheden een ruimte kunnen huren.
Mogelijkheden zijn o.a. losse verhuur of vaste huur.
De ruimtes zijn allen voorzien van een volledige backline (drumstel, basversterker, gitaarversterker zanginstallatie), en kunnen worden afgehuurd 7 dagen in de week op basis van losse verhuur of voor een vaste huur.

Voor meer informatie of vragen over huur/verkoop audio visueel of huur oefenruimte,
kunt u ons 7 dagen in de week bereiken op 06-51211976.

www.rockproductions.nl
info@rockproductions.nl
Roel van der Veen: 06-51211976
Jan Jongsma: 06-10387897