Feestzanger Jelmer

Allround Feestzanger

Jelmer kan omschreven worden als de gezelligste feestzanger uit het noorden. Met veel passie en liefde voor de muziek, weet hij van elke gelegenheid weer een gezellig feest te maken.

Met zijn frisse uitstraling en fris geluid een mooie aanwinst voor de Nederlandstalige muziek.

De liefde voor muziek gaat met name uit naar het Nederlandstalig lied, waarbij nummers  van o.a. Jan Smit, André Hazes jr.  en Nielson die Jelmer op zijn setlist heeft staan de avond tot een geweldig feest maakt.
Ook diverse medleys van toen en nu maken deel uit van het repertoire van deze geboren entertainer. Van een Oud-Hollandse medley tot een Nederpopmedley en van een Toppersmedley tot een Marco Borsato medley passeren de revue.
Naast het Nederlandstalige (feest)repertoire zingt Jelmer ook nog enkele “gouwe ouwe” klassiekers zoals b.v. ‘Sweet Caroline’ van Neil Diamond of ‘Leaving on a Jetplane’ van John Denver.

Een gezellige en passende invulling voor een matinee, sportvereniging, verjaardagsfeest, of een optreden in de kroeg, met feestzanger Jelmer is de garantie 100% op een onvergetelijke avond waar het dak er vanaf gaat!

De debuutsingle “Als jij maar met me danst” van Jelmer kwam in het voorjaar van dit jaar uit en werd gelijk door velen erg goed gevonden en lange tijd op veel playlisten genoteerd stond. De productie van de debuut single was in handen van Nico Outhuijse van studio The Grien Room’ .

Deze samenwerking is zo goed bevallen dat een vervolg niet uit kon blijven. Na lang zoeken en overleg om het juiste liedje te vinden mag het resultaat er zijn! Jelmer’s 2e single “Vannacht”.

Een lekker uptempo en aanstekelijk liedje met een totaal nieuwe sound vergeleken met zijn debuut single.