Henri’s Walhalla

allround trio

Al vanaf 1989 staat Henri Groenewold als soloartiest op diverse podia in binnen en buitenland. Landelijke bekendheid kreeg hij door o.a. zijn
optreden in “The Voice of Holland” 2018/2019. In 1992 stond hij in de finale van de Soundmixshow met zijn vertolking van Elvis Costello’s “Good year for the roses”.
Met Henri’s Walhalla is het verhaal compleet en haal je een echte topband in huis die van elk feest een knalfeest kan maken.

Een anderhalf uur durende show waarin vele grote meezingers uit de Nederpop en oude classics samenkomen.
Met knallers als: Lola, Sweet Caroline, I’ll Survive, Stil in mij, Even aan mn moeder vragen, Een beetje verliefd en vele andere toppers,
een waar meebrulfeest voor feesttent en festivals.

Dé grootste hits uit de Top 2000 van de Roling Stones, Bruce Springsteen, Phil Collins, Metallica, Coldplay, SnowPatrol, Miley Cyrus en vele anderen.

Als Nederpop liefhebber kom je zeker aan je trekken. Ze komen allemaal voorbij: De Dijk, The Scene, Van Dik Hout, Tröckener Kecks, Boudewijn de Groot, Doe Maar, het is Henri’s Walhalla haar specialiteit. Hun speciale Nederpop show van anderhalf uur is dan ook een echte aanrader.
zakel

Feesten tot in de late uurtjes of tot tranen toe geroerd zijn, het kan je zomaar gebeuren bij de shows van Henri’s Walhalla.