Feestzanger Gaatze Bosma

feestzanger

Gaatze Bosma is een jong aanstormend talent. Gezegend met lef, enthousiasme, muzikaliteit, nuchterheid, humor,  maar vooral met een geweldig stemgeluid durven wij te stellen dat dit een landelijk bekende artiest gaat worden.

Januari 2015 was voor Gaatze de maand van zijn nationale tv-debuut met een zeer opvallende auditie bij het tv-programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Hierdoor kwam de carrière van deze jonge zanger in een stroomversnelling met als gevolg veel optredens in heel het land.

Gaatze bracht een aantal singles uit zoals ”De Laatste/De Lêste”, “Kom op” een ode aan Chuck Berry, en “Kon ik nog maar één keer”.

Een versie van het ontzettend leuke kinderliedje “Mama Haai” verscheen halverwege 2018.

Vooruitlopend op het carnaval en andere feesten van 2019 bracht Gaatze eind december van 2018 een fantastische feestsingle uit: “Ramen Zemen“. Met hulp van o.a. Boer Frans, Gré Parelmoer en de Zware Jongens werd er een spraakmakende videoclip opgenomen.

Optredens van Gaatze zijn één groot feest der herkenning. Hij zingt afwisselend Nederlandstalige en Engelstalige nummers en als hij in Friesland optreedt zingt hij ook Fries repertoire.