Feestzanger Douwe Kamminga

feestzanger

Douwe groeide op in het pittoreske plaatsje Augustinusga gelegen in de Friese ‘’Walden’’. Een streek dat bekend staat om haar eigentijdse karakter.

Van jongs af aan groeide Douwe op met de muziek van geheime (piraten) zenders en werd de muziek van Nederlandse bodem vaak plat gedraaid tijdens de weekenden op het bedrijf van z’n vader.

De passie voor muziek zat er bij Douwe al vroeg in. Op z’n 10e krijgt Douwe zijn eerste gitaar in handen, maar Al snel blijkt dat Douwe meer met z’n stem, dan met z’n gitaar de ‘juiste snaar’ weet te raken.

Op 18-jarige leeftijd en met al een aantal jaren muziekervaring achter zich mag Douwe zijn eerste optreden geven tijdens een festival op Koninginnedag.

Sindsdien is het snel gegaan rondom de zangcarriere van Douwe en rolt zo van het een op het andere moment in het artiestenvak. In het jaar 2012 volgt dan ook zijn eerste single getiteld: ‘’De Orgelman’’. Daarna volgen al snel de singels ‘’Ieder Afscheid Is een nieuw Begin’’ & ‘’Annalena!’’ die zowel in het noorden van het land, als in het zuiden van het land goed worden opgepakt door de ‘’liefhebbers van het Nederlandstalige lied’’.

Vandaag de dag staat Douwe altijd graag te stralen op het podium en laat vele mensen genieten van een feestelijk optreden vol passie voor het Nederlandstalige/Engelstalige levenslied !

Kortom: ‘T Levenslied met een feestelijke knipoog 😉