Duo Weima & van der Werf

allround duo

Weima & vd Werf beheersen de truc en weten wat te doen met publiek: een volledig kloppend duo qua muziek, beeld, spel en energie, zonder al teveel poespas. Dit heeft zijn weerslag op publiek die zij on the road mogen begroeten…
Het duo is fanatiek, gaat voor de volle 100% en speelt gedreven bij optredens. Met behulp van gitaar en bas en twee stemmen, zetten zij zaal naar zaal naar hun hand. Er worden krakers gespeeld en de show loopt snel door … klassiekers worden afgewisseld met moderner werk en een Nederpop repertoire. Een greep uit de Top 2000 passeert de revue.

Het publiek verveelt zich geen moment … de nummers zijn nooit te lang. Het duo is leuk om naar te kijken en heeft een spontane en sympathieke uitstraling naar het publiek toe. Het duo is niet bang om wat te zeggen tegen de mensen, maar is niet opdringerig en kan dus ook op de achtergrond het nodige presteren.
Er wordt verder gespeeld … de avond is alweer om … er worden veel vrienden gemaakt. Ze worden vrolijk toegelachen bij terugkeer aan het front.