Coolkids Party

Kinderentertainment

Het meest interactieve en waanzinnige Kindershow van Nederland!

 

CoolKids Party is een waanzinnig dans- en zingfeest voor kinderen.
Daarmee behoort CoolKids party tot één van de leukste kindershows van Nederland!
Hans, Pieter en Djoeke zingen bekende liedjes en eigen nummers zoals; “Wij vieren feest”, “Rockster”, “De Race”.

De liedjes zijn herkenbaar voor het jonge publiek en worden tijdens optredens luidkeels meegezongen. Bij de allernieuwste knallers “Doe maar mee” en “De Warming Up” kun je niet stil blijven zitten. Natuurlijk is er ook ruimte voor de grootste muzikale tophits en hypes van dit moment.

Het feest wordt al zwaaiend afgesloten waarna de leden van de Coolkids Party nog alle tijd nemen om op de foto te gaan met de jongste bezoekers.

 

 Waarom CoolKids Party boeken?

* Met 20 jaar ervaring in de Kinderentertainment kunnen we met gerust hart zeggen “gegarandeerd succes”

* Als “Warming Up” zorgt CoolKids Party voor een op maat Promofilmpje, welke voor promotie en aankondiging van het feest of evenement door de organisatie kan worden gepubliceerd middels social media!

* Alvorens het evenement kan de organisatie een kleurwedstrijd introduceren welke te downloaden is via de CoolKids Party website. Tijdens de show zal er uiteraard een prijsje worden uitgereikt.

* “Doe maar mee” want ook kunnen de liedjes en danspasjes van de CoolKids Party al thuis of op school worden ingestudeerd…. helemaal Cool toch?

* Wie wil er nu niet een meet & greet en op de foto met CoolKids Party…Effe Lachuhh!

* Ook voor gelegenheden waarbij er op maat een programma samengesteld moet worden, heeft CoolKids Party veel ervaring en kennis in huis om in overleg met u een passende voorstelling hiervoor te realiseren. Denk daarbij aan o.a.: Kinderboekenweek, Sinterklaas evenementen, Oranje/Koningfeesten of……..

* En je kunt de liedjes altijd weer terug beluisteren, want alles staat op de CD CoolKids Party “Komt er weer aan” te verkrijgen www.coolkidsparty.nl

CoolKids Party, kortom een waanzinnige kindershow voor een betaalbare prijs. 

 

Hoe is CoolKids Party te boeken?

 

CoolKids Party Inprikbasis:

Hierbij een 90 minuten durende show inclusief eigen backline. Wij prikken in op het aanwezige licht en geluid op locatie

CoolKids Party Duo show:

Voor als het iets kleiner en eenvoudiger moet. Een 90 minuten durende show inclusief kleine A-set tot 100 personen.

CoolKids Party Standaard show:

Voor als het iets kleiner en eenvoudiger moet. Een 90 minuten durende show inclusief A-set tot 100 personen (zonder lichtshow).

CoolKids Party Complete show:

Hierbij een 90 minuten durende show inclusief licht/geluid en podium tot 500 personen.

Ook is CoolKids Party Spektakel te boeken met een volledige kinderprogramma op maat;

Hierbij regelen wij naast de Coolkids Party megashow, een volledig verzorgde Kids Spektakel met o.a.: springkussens, schminken, schuimparty, glow-in-the-dark, suikerspinnen, lasergamen je kunt het zo gek niet bedenken.

Vraagt u naar de mogelijkheden!!