Clown Sander

Kinderentertainment

Clown Sander presenteert een gezellige en feestelijke kindervoorstelling met doldwaze goocheltrucs, spetterende jongleerkunsten, een hilarische buikspreekact met zijn ‘brutale’ vogel en uiteraard overladen met de sprankelende humor van de vriendelijke Clown Sander!!!

Het enthousiasme van Clown Sander springt direct over op de kinderen, ook de ‘oudere’ kinderen genieten mee van de voorstelling. Zijn interactie met de kinderen is de grote kracht van Clown Sander. Tevens heeft hij de capaciteit en flexibiliteit om snel te anticiperen op onverwachte situaties en een zeer gevarieerd repertoire. Dit alles maakt het optreden van Clown Sander tot een onvergetelijk kinderfeest!

De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar en kan in tijdsduur variëren van 20 tot 60 minuten. Ideaal voor basisscholen, peuterspeelzalen, kinderopvang, sportevenementen, open dagen, dorpsfeesten, braderiën, wijkfeesten en sinterklaasfeesten. Clown Sander voelt zich overal thuis van een gezellige hossende feesttent tot een theater.