Aafke & Sietze

Allround acoustisch duo

Muzikaal, humoristisch, gezellig, dansbaar en op topniveau. “Aafke & Sietze” geven professioneel invulling aan vrijwel iedere gelegenheid.
Of je op kwaliteit kunt rekenen?
Even voorstellen: Aafke Zuidersma won in 2016 het Fryske Liet en werd 2e bij de Europese finale in Noorwegen. Ze doet een schat aan ervaring op met bands als Boulevard, Funky Piano’s, Energy en grootschalige evenementen als het jaarlijkse “Admiraliteitsdagen” in Dokkum.
Sietze Bouma behoord tot de top van de akoestische gitaristen in Nederland. Hij nam in 2011 een studio album op onder eigen naam en deelde het podium met gitaar iconen als Harry Sacksioni en Tommy Emmanuel.

Aafke & Sietze hebben hun krachten samen gebundeld en staan garant voor een muzikale avond. Met een zeer breed allround cover repertoire spelen zij avondvullend voor ieder wat wils.
Er is ruimte voor een praatje, een dansje en ook verzoekjes. Met eigen geluidsapparatuur brengen zij een zeer professionele live act die geschikt is voor vrijwel ieder evenement.

Een greep uit het repertoire:

Beatles, Sting, Bruno Mars, Ed Sheeran, John Mayer, Dolly Parton, Michael Jackson, Eric Clapton, Elvis maar ook Nederlandstalig.