Weekend Warriors

Cover- & Feestbands

Weekend Warriors boeken kan voor elk festival. Ze zijn de allernieuwste festivalsensatie op Nederlandse bodem. Deze podiumbeesten vuren tijdens hun explosieve show hit na hit op je af. Elk weekend spelen de Warriors alsof het hun laatste is. Met een dosis enthousiasme en een bak energie spelen ze af en toe hard en ruig, af en toe een beetje chaotisch maar dat gaat wel altijd samen met heel veel humor en interactie. Tijdens de 90 minuten durende show komen verschillende genres voorbij. Van Rock tot House en van Hip Hop tot Happy Hardcore, er is muziek voor iedereen.

De show van de Weekend Warriors zit vol top nummers en is een aaneenschakeling van meezing-, spring-, luchtgitaar- en geluksmomentjes. De Weekend Warriors bestaan uit drie leadzangers, een klassieke én een jazz pianist en een scheurende snarenafdeling. Een 7 koppige band, die elke dansvloer vult. Een avond met de Weekend Warriors is muzikaal de meest verwarrende show in je leven, maar zit wel bordenvol met plezier. Weekend Warriors boeken, betekent een avond met ras entertainers. De Warriors zijn bijna overal geschikt voor.

Ze spelen elk feest plat en dat hebben ze al meerdere malen bewezen op tentfeesten, studentenfeesten, festivals maar ook de Melkweg, Paradiso en het Concertgebouw moesten eraan geloven. Bekijk hier de promo van de Weekend Warriors. Ook dit jaar zijn de Weekend Warriors er weer klaar voor om elk festival op zijn kop te zetten. Gooi die W in de lucht!