Radio U2

U2 tribute band

De meest succesvolle band van de wereld op uw evenement?
Met zoveel U2 fans is een succesvol evenement zo goed als gegarandeerd.
Een band die de show en de sound zoals U2 neerzet.
Door de muzikaliteit van de band en charismatische zanger zullen ook niet-liefhebbers van U2 genieten van de show.
Radio U is beschikbaar voor elke type evenement; van de kroeg op de hoek voor 50 man tot een festival met duizenden bezoekers.

Radio U2 wordt gezien als één van de meest populaire U2 tribute bands van Nederland en omstreken. Zanger Erwin Weening leeft voor het podium en heeft een strot zoals je dat alleen van Bono kent. Erwin heeft al een ruim muzikaal verleden als achter de rug, zo heeft hij successen behaald als Bono, in de finale van de soundmixshow waar uiteindelijk Glennis Grace tot winnares werd verkozen (dit fragment was onlangs nog op TV te zien toen Dennis Weening het fragment van zijn broer gebruikte in het programma “Het Collectief Geheugen”) en is zijn stem te horen op tracks van enkele bekende DJ’s. Begeleid door drie topmuzikanten zal hij je een show geven die je niet snel zult vergeten. Bij U2 4 U2 gaan alle registers open! Een “unforgettable fire”!
Radio U brengt de show van U2 terug naar de essentie.. de muziek! De muziek die vanaf de jaren 80 elk decennia weer vernieuwend is gebleken. Dit is wat U2 uniek maakt en waarom zoveel U2 fans in alle leeftijdscategoriën compleet uit hun dak gaan zodra de eerste noten van de bekende hits worden ingezet. Hits zoals; One, Vertigo, Sunday Bloody Sunday, I will Follow,  Ordinary Love.  Radio U2 is niet zomaar het gemiddelde U2 coverbandje, dit is een band die bestaat uit muzikanten die weten hoe ze de U2 sound en sfeer kunnen neerzetten.