TimeMaud

Cover- & feestband

TimeMaud is dé coverband van dit moment, vele bruiloften, dorpsfeesten en bedrijfsfeesten werden al plat gespeeld! Of ze nu met 3,4,5 of 8 man zijn, de dampende energie die van TimeMaud afkomt doet je achteroverslaan. Meegenomen op de stuwende beats, de zwoele soms gewoonweg rauwe sounds en de sexy hese stem wordt je vanzelf de dansvloer op gedwongen. TimeMaud is een zeer professionele, aantrekkelijke en vooral gezellige band die met heel veel enthousiasme er elke keer weer in slaagt een onvergetelijk feest te maken.

De muzikanten van TimeMaud hebben hun sporen verdiend en altijd met veel plezier de grote podia bespeeld. Toen er 5 jaar geleden een bruiloft in hun woonplaats Sneek zonder band kwam te zitten besloten ze dat het tijd was om een eigen band te starten. Niet zonder succes want TimeMaud is inmiddels een veelgevraagde band in Friesland én daarbuiten.

Een traantje wegpinken tijdens de openingsdans, de heupen los tijdens somegood-old-rock ‘n roll, lekker disco dansen op de disco medley, meeblèren met Nederlands Foutste hits, rocken tijdens Rock Medley, hakken op de Happy Hardcore, losgaan op de dancenummers van nu en de stropdas een tikje losser gooien bij de befaamde Vies Dansen medley. Dat is in het kort hoe een avond met TimeMaud eruitziet.

De band is uniek in haar all-round zijn. Door de juiste bezetting en repertoire bij het feestje te zoeken is elke avond weer anders en dat houdt zowel band als publiek scherp. “Je moet het publiek goed aanvoelen en het zonodig over een andere boeg kunnen gooien” aldus Sytze, toetsenist van TimeMaud.

TimeMaud bestaat uit:

Maud de Korte – Lead Zangeres, Backing Vocals

Sytze Verbeek – Keys, Basgitaar, Voetbas, Backing Vocals, Sound & Lights

Bram Jorissen – Drums, Backing Vocals

Verder uit te breiden met Gitarist, Lead Zanger, Bassist, Saxofonist en Trompettist

“Het maakt ons gelukkig om andere mensen blij te maken en we zijn nog lang niet van plan daarmee te stoppen!” aldus Maud.

TimeMaud: de energieke Next Level podiumact die niet schroomt om ook de gevoelige snaar te raken, je in betoverende extase brengt voor ze je enigszins in verwarring weer achterlaat. De volgende morgen denk je beschamend terug aan de foute dancemoves die jij tentoon hebt gespreid. Een TimeMaud feest vergeet je niet snel meer.