The Tributes

Allround acoustich Trio

‘JULLIE STRALEN ZOVEEL ENTHOUSIASME UIT DAT HET AANSTEKELIJK WERKT’

Deze drie muzikale hartenveroveraars maken guilty pleasure songs weer onschuldig met een rauw randje. Ze laten je oma ook dansen op de Backstreet Boys, als ze er is. Verzoekjes, karaoke-momenten, jam-medleys van de 60’s tot nu in een heerlijk energiek kampvuursfeertje. Als je een verfrissend covertrio ‘on fire’ wilt zien, mag je dit niet missen!
The Tributes speelde dit jaar o.a. als aftershow voor Guns ’N Roses (Goffertpark) The Rolling Stones (A’dam Arena) en Ahoy. Ook spelen ze regelmatig in het buitenland zoals New York, Dublin, Antwerpen, Barcelona, Stockholm en diverse buitenlandse bruiloften. Je zou ze misschien kunnen herkennen van TV waar ze afzonderlijk van elkaar vaker te zien waren met artiesten als Lisa Lois, Aïrto, Lange Frans of met eigen muziek. Met dik over de 100 shows per jaar, zijn zij één van de meest succesvolle coverbands van Nederland.

Mensen die The Tributes hebben meegemaakt kunnen o.a. het volgende vertellen:
‘Ze weten een intieme sfeer neer te zetten met het kippenvel op je armen, om je vervolgens volledig uit je plaat te laten gaan’. ‘Met de indrukwekkende zang, muzikanten als jukeboxen, veel spontaniteit en het energieke enthousiasme zijn zij de ’total package’.

Meer recensies kun je lezen op het gastenboek. Om deze woorden zelf te kunnen ervaren is er ook de mogelijkheid om een kijksessie bij te wonen.

VERZOEKJES & KARAOKE-KWARTIERTJE

Regelmatig wordt er gevraagd naar een verzoekje vanuit het publiek. Spontaan ontstaan er daardoor vaak hele muzikale hoogtepunten. Er liggen kaartjes op de tafels waar mensen hun verzoekje kunnen opschrijven, maar dit gebeurd ook op een interactieve manier. Mensen zijn (bijna) altijd welkom om zelf een nummer te zingen met de band.

GESCHIKT VOOR ELKE GELEGENHEID

bedrijfsfeest, receptie, ceremonie, bruiloft, restaurant, tuinfeest, huiskamer, festival, strandtent, café, boot, studentenfeest, feesttent. The Tributes komen overal.