Smûk

cover- & feestband

SMÛK is een energieke 5-koppige band die elk feestje tot een hoogtepunt weet te brengen. Een bruiloft, festival, lustrum, clubfeest, bedrijfsfeest of een buurtfeest? SMÛK stelt voor elk feest een passende show samen en garandeert dat het dak eraf gaat!

Alle bandleden hebben een veelzijdige muzikale jeugd gehad en in veel verschillende bands gespeeld waar hetzelfde altijd centraal stond: enthousiasme en de liefde voor muziek!

De jonge muzikanten hebben halverwege 2015 de band SMÛK in het leven geroepen en zijn gedreven hun muziek met het publiek te delen. Na een zeer succesvol 2017 is de band het seizoen in 2018 begonnen met een grote show in de Nederlandse poptempel Paradiso in Amsterdam. Hierbij zijn ze binnen de wedstrijd The Clash of the Coverbands uitgeroepen tot beste coverband van Noord-Nederland.

Binnen het repertoire worden grote muzikale helden van de jaren ’80 tot nu, ruim vertegenwoordigd; denk daarbij aan Guns ‘n’ Roses, Elvis Presley, Toto en Queen. Ook voor de hits van eigen bodem zit je bij SMÛK goed; ook Marco Borsato, Anouk, De Dijk, Waylon en De Jeugd van Tegenwoordig zetten de tent op z’n kop. Met de ervaring van Jarin de Jong op gitaar, Simon Graven op bas, Sjoerd Hiemstra op toetsen, Ruerd Bakker op drums en Dian de Jong als zangeres, blaast de band met hun knallende hits het publiek elke keer omver.

 

Greep uit het repertoire

Sterrenstof – De Jeugd van Tegenwoordig
Good god – Anouk
Runaway baby – Bruno Mars
I want you to want me – Cheap Trick
Freestyler – Bomfunk MC’s
Addicted to you – Avicii

Welcome to the jungle – Guns ‘n’ Roses
Run to you – Bryan Adams
Shut up and dance – Talking is hard

I’m outta love – Anastacia
Sex on fire – Kings of Leon
Something’s got a hold on me – Beth Hart & Joe Bonamassa
I put a spell on you – Jeff Beck
Born to be wild – Steppenwolf

 

SMÛK heeft als extra mogelijkheid de avond te beginnen met een akoestische set. Dit kan heel goed op een bruiloft!