Rivals

Kensington Tributeband

Rivals – Kensington Tribute dankt zijn naam aan het album waarmee Kensington in 2014 definitief doorbrak; Rivals. De band die in Broekhuizenvorst repeteert, brengt als tribute de echte Kensington beleving die al meermaals op grote festivals een succes is gebleken. Met hits als All for nothing, Home again, Streets, War, Riddles, Do I Ever en zelfs Heading up High speelt Rivals nummers die iedereen kent. Daarnaast speelt Rivals ook minder bekende, maar zeker niet minder spectaculaire nummers van Kensington zoals Regret, Words You Don’t Know en Little Light.

Drummer Aron van Peer, gitarist Kay Simons, zanger Jorny Carafa en bassist Tom Baartmans verzorgen eind 2016 de eerste optredens. Sinds 2017 richt Rivals zich volledig op het uitbreiden van de set met alle bekende nummers van Kensington. In de huidige setlist zitten dan ook verschillende bekende nummers van het laatste Kensington-album Control zoals Do I EverSorry en Bridges.

Voor het seizoen van 2018 is Rivals weer druk bezig om de setlist zoveel mogelijk aan te passen aan die van Kensington. Zo is er voor het nieuwe jaar een nieuwe opening van de show, gebaseerd op de laatste concerten van Kensington in de Ziggo Dome.