Request Zanger

solo artiest

100% interactief! Altijd voor iedereen wat wils! En geen optreden is hetzelfde!

Voorbij is de tijd waarbij je moet hopen dat het repertoire van een zanger aansluit bij jouw wensen want bij de Request Zanger ben JIJ in charge!

Via je eigen smartphone kun je een keuze maken uit ruim 500 titels die de Request Zanger ter plekke op jouw verzoek ten gehore brengt, schrijf er nog een leuk berichtje bij en verstuur het direct naar de Request Zanger.

De Request Zanger bepaalt het repertoire op basis van de verzoekjes die live binnenkomen.

Zo past de muziek dus altijd perfect bij uw gelegenheid en gasten.

De Request Zanger is Robin Visser. Ter wereld gekomen in 1983 en showman en entertainer sinds 1986. Een beetje een laatbloeier dus.

Met geen mogelijkheid is Robin de wereld van muziek en showbusiness uit te slaan en heeft een indrukwekkend CV opgebouwd. Zo leende hij zijn talenten onder andere aan: Crazy Piano’s Scheveningen, Diverse producties bij Joop van den Ende theaterproducties, Arjan van Dijk Dinnershows, Piano & Co, Diverse film en tv producties en werkte hij samen met namen als: Martijn Fischer, Tony Neef, Stanley Burleson, Roel van Velzen, Simone Kleinsma, Richard Groenendijk, Danny de Munk en vele, heeeel veel vele anderen.