Queen Must Go On

Queen Tributeband

Queen Must Go On is de nieuwste en meest sensationele Queen tributeband van Nederland. Deze Nijmeegse band heeft een heldere visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden!

Tijdens elk optreden brengen de bandleden een spectaculaire, muzikale ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. De leden van deze tributeband laten hun publiek genieten van de muziek van één van de meest succesvolle rockbands ooit.

De bandleden

Zanger en oprichter van de band Ward Palmen straalt op het podium als vertolker van de legendarische Freddie Mercury. Hij probeert de originele zanglijnen zo precies mogelijk te benaderen. Doordat hij een flink bereik heeft, weet hij zijn publiek keer op keer te betoveren.

Drummer Mick Gravéé legt in samenspel met bassist Geert Horvers elk optreden weer een vette basis die het je onmogelijk maakt om niet mee te bewegen. Het adembenemende gitaarspel van Ralph Derksen maakt de band compleet. Voor die echte Queen-sound maakt de band gebruik van dezelfde instrumenten en versterkers als Queen zelf. Het totaalplaatje zorgt voor een authentieke sound en sfeer die je bij geen enkele andere tributeband vindt.

Winnaar SBS6 ‘The tribute – Battle of the bands’

In 2022 deed Queen Must Go On mee aan het programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’. Elke tributeband moest proberen om zo dicht mogelijk bij de sound en stem van het origineel te komen. Als winnaars mochten ze in mei 2022 als headliner optreden in de Ziggo Dome bij ‘The Tribute – Live in Concert’.

Ook tijdens hun deelname aan de talentenshow ‘We want more’ gooide de band hoge ogen bij de jury. De tributeband wist tijdens het programma de juryleden omver te blazen met hun versie van het nummer ‘Somebody To Love”. Hiermee veroverden ze een plek in de finale en ze eindigden in de top 5. Van de jury kregen ze maar liefst twee keer een 10 als eindcijfer!

Queen Must Go On boeken

Wanneer je deze tribute band boekt, krijg je werkelijk de complete Queen-ervaring. De speellijst is nauwkeurig samengesteld en alle nummers worden tot in perfectie en vol overgave gespeeld.

Al je favoriete hits als ‘Don’t Stop Me Now’, ‘We Are the Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en uiteraard ‘The Show Must Go On’ komen voorbij. Daarnaast brengt de band nummers uit de begintijd van Queen ten gehore.