Prime Suspect

Coverband
primesuspect

De in 1993 opgerichte band ” Prime Suspect ” bestaat uit 5 mannen en een stoere dame. 6 gepassioneerde talentvolle muzikanten die van ieder optreden een feest maken! Het repertoire is in de loop der jaren zeer breed geworden en wordt regelmatig bijgewerkt. Met name de classics zorgen ervoor dat de muziek voor iedereen herkenbaar is en garant staat voor een knalfeest. Uiteraard blijft de band ook graag up-to-date en mogen de nieuwste top 40 hits voor een compleet feest ook niet ontbreken.

Geniet van een wervelende avond met de bekende en nog bekendere nummers die door Prime Suspect met veel enthousiasme worden vertolkt en net even dat kleine beetje extra power mee krijgen. De beste dance classics, populairste hedendaagse hits, de mooiste ballads, rockclassics of een dance medley, Prime Suspect heeft het allemaal en is daardoor een zeer flexibel inzetbare band. Niet alleen wat betreft het tal van nummers die gespeeld worden, maar ook door goede interactie met het publiek en de ervaring om van iedere gelegenheid echt een groot feest te kunnen maken.

Prime Suspect heeft haar eigen mensen voor het verzorgen van licht en geluid en wij nemen, in de meeste gevallen, een VJ mee die voor de beelden op onze beamer zorgt. Uiteraard van professionele kwaliteit zodat ieder optreden ook in dit opzicht beslist geen slappe hap wordt! Ook nemen wij een fotograaf mee die de leukste kiekjes neemt die de volgende dag te zien zijn op onze website en facebookpagina. Zing, swing en feest mee met Prime Suspect!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]