Plug In Coverband

Cover- & Feestbands

Zet een vier-tal enthousiastelingen met een nog enthousiastere geluidsman bij elkaar en een band is gevormd. Coverband Plug In bestaat uit totaal verschillende mensen, die samen één passie delen: muziek maken!! Sinds oktober 2010 wordt er hard aan de weg getimmerd en met succes. Inmiddels spelen we in diverse kroegen en zalen in geheel Friesland, Groningen en Drenthe bij evenementen als dorpsfeesten, jaarfeesten, verjaardagen of gewoon zomaar, omdat het kan…

No nonsense

Een avond Plug In is laagdrempelig en zonder poespas. Gewoon lekker muziek maken… dat is wat we willen en het liefste met jullie als publiek.

Ons genre is pop- en rock van o.a. artiesten als The Romantics (Thats what i like about you), The Wedding Band (Take on me), De Dijk (Ik kan het niet alleen), Goldband (Noodgeval) en Kiss (I was made voor loving you). Pop, Rock, Disco en een enkele balade. Een divers repertoire voor elk wat wils!

Pure passie!

Muziek maken doen we uit passie! Een optreden staat voor ons in teken van plezier, laagdrempeligheid en vooral goede muziek. Tijdens een optreden zullen we alle registers opentrekken om jullie als publiek te betrekken in het optreden. Diversiteit in nummers, interactie en spelplezier staan hierbij hoog in het vaandel!