Party Criminals

Cover- & feestband

Door Party Criminals te boeken voor uw evenement, haalt u gegarandeerd één groot feest in huis. De band bestaat uit vijf maffe en gezellige mannen uit België en Nederland. Jan van de Laar zal met zijn krachtige stem alle nummers ten gehore brengen. Dominique Meuwes zorgt voor een stevige bas lijn. Laat Gert Meuwes op de toetsen los en Patrick van Vlooten zijn ding doen op gitaar. Tot slot mag Paul van Hese niet ontbreken voor de beats op de drums. De vijf muzikale criminelen zorgen voor hilariteit, muzikale hoogstandjes en gezelligheid, want zeg nou zelf, een paar Belgen in de band is altijd gezellig.

De ene hit na de andere hit komt voorbij en u zal omvergeblazen worden door de powershow van de heren. Maar wat is nu de kracht van de vijf mannen? Dat is heel simpel. De Party Criminals zorgen voor een muzikale achtbaan die met allerlei mash-ups door alle jaren en genres heen vliegen. Het knalfeest wordt helemaal compleet met de te gekke ingrediënten voor de show zoals vuurwerk, confetti- en Co2 kanonnen. Mee springen en mee zingen met de band is toegestaan!

De Party Criminals zijn geschikt voor elk festival, feesttent en podium en na elk optreden zijn er positieve reacties. ‘Party Criminals bedankt voor jullie te gekke top avond in Mill!’. 2015 was voor de band een top jaar! Met de ’Escape Tour 2015’ brachten de Party Criminals nieuwe medleys die nog spectaculairder waren. Wilt u alvast een voorproefje van dit entertainment van de hoogste plank? De Party Criminals boekt u als té gek, niet gek genoeg is!