Marcus & Taylor

Cover- & Feestbands

Marcus & Taylor feestband is een heerlijke band die garant staat voor een show aan gezellige meezingers en echte feestnummers. Met muziek uit de jaren waar de eerste elektrische gitaar was uitgevonden tot en met de muziek van nu. Van rock ’n roll tot de allermooiste Nederlandstalige hits.

Talloze bekende meezingers zullen de revue passeren maar ook de huidige top 40 wordt niet geschuwd. Dit in samenstelling met een flinke scheut humor in de show van feestband Marcus & Taylor. De grote oude piano vormt het middelpunt van de podiumpresentatie die verder wordt aangevuld met een grote boekenkast van een gitaarversterker, warme Perzische tapijten en lampen; een prachtig plaatje om te zien! Vier heren die heerlijk ongedwongen en overal feest maken. 100% feestgarantie met Partyband Marcus & Taylor!

De band is in te huren voor een avondvullende show, uitermate geschikt voor festivals, feesttenten, kermissen en personeelsfeesten. De promo op deze pagina geeft een mooie eerste indruk hoe allround, energiek feestband Marcus & Taylor is.

Samenstelling Marcus & Taylor:

Niels Pril – gitaar, vocals en bandleider

Joost Visser – drums, vocals

Martijn Bakker – toetsen,vocals

Ingmar Postma – vocals