John West

Nederlandstalige zanger

John West heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia. Met hits als ‘Jouw blik’, ‘Voel je dan niet’ en zijn laatste single ‘Wit zwart’ weet hij telkens weer zijn fans te verrassen en heeft hij inmiddels op alle kleine maar ook grote podia gestaan. Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van de singles ‘Lekkerding’ en ‘Blijf bij mij’, duetten welke hij uitbracht met zijn goede vriend en collega Lange Frans.

John West onderscheidt zich als zanger door  het repertoire dat hij zingt en de zekere stijl en klasse die hij heeft. Zijn herkenbare stem maakt dat zijn fanschare nog steeds blijft groeien. In 2012 was John West speciale gast bij Toppers In Concert, waar hij in totaal voor 200.000 mensen heeft gezongen. In 2015 schopte hij het tot de finale van de SBS-show Bloed, Zweet En Tranen.

In November 2012 bracht John West zijn debuut album uit, met hoe kan het ook anders als titel “Jouw Blik” Op 14 Februari 2014 bracht hij het vervolg album uit met als titel “Jouw Stem” Begin 2015 deed hij mee aan het door SBS6 uitgezonden Tv Programma “Bloed Zweet & Tranen” waar John West het uiteindelijk tot de finale schopte. Daarna is John West gaan werken aan zijn 3e Album die hij presenteerde in Februari 2016.
Met wederom een duet met Lange Frans, een duet met Wolter Kroes en een terug blik op “Bloed, Zweet & Tranen” is dit weer een heerlijk gevarieerd album die je van 1 tot 13 kan laten lopen.

Met als titel hoe kan het ook anders:”Jouw glimlach op je mond”