Duo Mais

Allround Semi Acoustisch Duo

Groot in klein zijn.

Live achtergrondmuziek tot feest

MAIS is een professioneel akoestisch duo van twee goede muzikanten in de stijl ‘akoestische muziek’. Zanger-gitarist Istvan Ouborg en contrabassist Maurits maken muziek met elkaar sinds hun tienerjaren.

Altijd gekleed in een vintage uitstraling met schoenen van Mascolori. Als akoestisch duo spelen ze voor drie, een vol ritmisch warm geluid. Als live achtergrondmuziek of als goede live muziek voor: receptie, bruiloftmuziek, tuinfeest, kroeg, evenement. Zonder dat de live muziek overheersend is. Muziek om naar te luisteren of – als je wil- af toe op te dansen. Specialisatie van MAIS is om ook live muziek te bieden waar strenge geluidseisen zijn.

De klank wordt omschreven in de stijlen ‘akoestische popmuziek’ of ‘singer-songwriter muziek’. István zingt alleen liedjes waar hij iets mee heeft en zingt daardoor puur vanuit hart: het publiek wordt geraakt door zijn stem. MAIS beheerst de kunst van het weglaten, door ‘klein spelen’. Bekende en onbekende covers krijgen opeens een toegankelijke wending dankzij de unieke warme MAIS klank. MAIS is gewend als live achtergrondmuziek te worden geboekt en het is hun vak muzikale omlijsting te verzorgen.

Akoestisch duo MAIS houdt ervan alles tot in de puntjes te regelen. In de voorbereiding en tijdens het optreden. Voor hun opdrachtgevers en natuurlijk het publiek. De twee heren leven van de muziek en weten al 15 jaar wat ze moeten doen: afspraak=afspraak, op tijd zijn, professioneel licht & geluid, altijd goed gekleed en natuurlijk een perfect optreden in dienst van uw wensen en het publiek.