DJ Sander Post

Feest DJ

Sander is een jonge en ambitieuze discjockey die ieder weekend onderweg om van elk feestje weer een gezellige boel te maken. Sander staat nog aan het begin van zijn DJ-carriere maar heeft nu al een unieke manier van draaien. Altijd gegarandeerd voor 100% Feest. Door snel te switchen tussen de vele muziekgenres, van de Nederlandse feest muziek tot de klassieke discoplaten weet hij iedereen te vermaken! Door deze combinatie heerst er al snel een gezellige sfeer op uw feestje.

“Een feestje moet een beleving zijn, als DJ speel je daarin een belangrijke rol.”

Sander is een ambitieuze discjockey uit Heerenveen, die ieder weekend onderweg is om van elk feestje weer een gezellige boel te maken. Hij is sinds 2013 actief als DJ en heeft een unieke manier van draaien. Zijn herkenbaarheid zit hem in de vlotte variatie tussen verschillende muziekstijlen van de foute platen van vroeger tot de hits van nu. Daarnaast is Sander niet bang de microfoon vast te pakken om de boel flink wat op te zwepen.

Sander heeft een aantal winters de Après-ski tenten in Oostenrijk (o.a. Kings, CinCin, PartyKeller) op z’n kop gezet en is een bekend gezicht bij onder meer Café de Swetser (Heerenveen), De String (Balk) en Preston Palace (Almelo).