De Quizshow

Quizshow

De Quizshow is een spectaculair, gezellig en vermakelijk quizconcept, welke toe te passen is bij allerlei events. De parate kennis van de deelnemers wordt getest in een fantastische ambiance. Ze zullen zich wanen in een echte TV-quiz en zetten alles op alles om als winnaar uit de bus te komen. De Quizshow zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke gebeurtenis!
De quizshow is geen traditionele quiz die gebruik maakt van pen en papier, lange nadenktijd en nakijktijd. Via stemkastjes beantwoorden teams de vragen die op hen af worden gevuurd. Meerkeuzevragen die de parate kennis van deelnemers test. Alleen binnen de tijd het juiste antwoord indrukken levert punten op!
Alle uiteenlopende categorieën komen voorbij. Algemeen, sport, muziek, nieuws, cultuur, politiek en ga zo maar door. De vragen worden via één of meerdere schermen getoond aan het publiek en worden begeleid door foto, audio en video. En hoe zit het met het geheugen van de deelnemers? De Quizshow gaat het testen!

Uniek is dat De Quizshow afgestemd kan worden op jouw event of organisatie. Door ons een
aantal vragen aan te leveren zullen deelnemers zich verbonden voelen aan het event waar
ze aan meedoen en direct meer te weten komen over de organisatie. Standaard kunnen één of twee rondes worden aangeleverd, tijdens de show zullen ook deze vragen punten opleveren.
De Quizshow speelt zich af in een prachtig showdecor. Een professionele opstelling van geluid,
licht én beeld maken de show tot een ware belevenis. De omvang wordt altijd afgestemd op het aantal deelnemers en grootte van de zaal. De lichtshow zal de belevenis van een echte quizshow
versterken doordat deze volledig is afgestemd op de show.

Om de avond compleet te maken wordt alles vakkundig geleid door een enthousiaste quizmaster.
Geordend worden de vragen één voor één gepresenteerd. Dit wordt afgewisseld met een flinke dosis plezier en humor.
Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, dorpsfeest, opening, jubileum, buurtfeest of welke andere gelegenheid dan ook; De Quizshow is het perfecte concept om elke gelegenheid om te toveren in een waanzinnige happening . Deze compleet verzorgde show zullen de deelnemers zich nog lang herinneren.