Daredevils

cover- & feestband

Daredevils is dit jaar als een raket uit de startblokken geschoten; André Kuipers zou er jaloers op zijn! Met 70 shows in het debuutjaar en veel retourboekingen voor 2017 kun je stellen dat de ‘men in black’ een ijzersterke entree hebben gemaakt met hun energieke mashup-mixes. 

Veel bezoekers stonden verbaasd te kijken: hoor je nu de zang van Nirvana over de muziek van The Final Countdown? Avicii vs Rick Astley? Met veel verrassingselementen en briljante wisselingen bouwt Daredevils overal een groot feest, waarbij de band tevens uitblinkt door looks & skills. De band speelt als de brandweer en kan daarbij vertrouwen op een grote muzikaliteit en ongeremd enthousiasme. 

In 2017 zal Daredevils de temperatuur in de feesttenten weer flink opjagen met nieuwe mashups waar actuele hits en knallende classics worden versmolten, en is het huidige repertoire met de ervaring van het eerste jaar op de schop genomen en flink aangescherpt om elk festival, elke zaal of feesttent met de grond gelijk te kunnen maken. Daredevils 2.0 is er klaar voor!