Black Tie Monkey Squad

cover- & feestband

Black Tie Monkey Squad boeken ben je gegarandeerd van een geweldige avond met hoogstaand entertainmentgehalte. “One of a kind, high energy, internationaal en interactie”, aldus Black Tie Monkey Squad. Zo omschrijven zij zichzelf. Eigenlijk zijn dit wel alle aspecten die er voor zorgen dat om ver geblazen wordt.
Deze band bestaat met een aantal bekende muzikanten met een groot talent, jarenlange podium ervaring, veel energy en passie. Het woord ‘coverband’ zet je gelijk in een ander daglicht.
De BTMS leden bestaan uit: Rudy, Femke, Joshua, Martin en Tommy. Zij kunnen zeker ingeschaald worden bij de grootste uit de entertainmentwereld en hebben daarom ook al vele mooie projecten achter hun naam mogen schrijven.

Naast samenwerking met verschillende Nederlands bekendste artiesten of spelen op een hoog niveau in binnen- en buitenland. Niets is te gek voor deze band. Deze band mag je zeker meerekenen in de top van het entertainmentcircuit. Je zou deze leden misschien nog herkennen van de bekende formatie BEAT IT.
Black Tie Monkey Squad is een samenwerking aangegaan met Robin Wesley. Hij is een Musical Director/Producer. Door deze samenwerking is Black Tie Monkey Squad gelanceerd in Nederland. Robin is in de band verantwoordelijk voor de sound, creativiteit en de live show.
Door dit alles heeft Black Tie Monkey Squad dadelijk zijn internationale “BTMS-sound” gecrëeerd. In deze show worden de hits van nu afgewisseld met Pop, R&B, Dance, Rock en 90’s.

Een muzikale avond waar je van begin tot eind indruk van bent.