Black Tie Monkey Squad

cover- & feestband

Al jaren raast BTMS met veel succesdoor de Nederlandse feesttenten en festivals!
Bereidje voor op een avond vol muzikaal spektakel en dans op al je favoriete hits van toen en nu.Van Dance tot Disco, van Ronnie Flex tot Robbie Williams en van Bieber tot Bon Jovi.
Een smeltkroes van verschillende muziekstijlen, verwerkt in een sensationele live show.
Daarbij wordt BTMS ondersteund door special FX en een imposante ledwall. Combineer dit met de muzikale hoogstandjes en aanstekelijke energie van zes ras entertainers en je hebt het ultieme feestrecept om jouw publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.

BTMS brengt de energie van Amerikaanse halftime shows naar jouw feesttent of bedrijfsfeest met een show die uniek mag worden genoemd.
BTMS–Next Level Entertainment! De zes members van BTMS kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainmentmachines die niets anders dan succesvolle projecten achter hun naam hebben staan.

Deze muzikanten draaien al jarenlang mee in de absolute top van de coverbands in Nederland. Met Rudy, nieuwste aanwinst Glenn en Femke–niet voor niets bestempeld tot één van de beste zangeressen binnen het coverband circuit–komt BTMS met een ijzersterk front.
Alsof dat nog niet genoeg is, pakken ook Robin (keys) en gitarist Vincent met gemak de microfoon om elk publiek volledig in te pakken!
BTMS staat garant voor een spectaculair live concept: Robin Wesley voorziet de band als producer van een unieke live sound met speciaal gearrangeerde medleys. Voeg daar de mega ledwall aan toe voor de nodige visuals en je hebt het door: BTMS is Next Level!