Anseltaler

oktoberfestband

Met “Anseltaler Party Express” stelt zich een van de gezelligste band uit eigen land voor.

Doordat deze vijf, ieder met hun eigen muzikale achtergrond, zich hebben verenigd is een uit de hand gelopen hobby ontstaan, te meer omdat zij op hun eigen wijze van muziek, de aandacht van het publiek weten te trekken en menigeen weet te overtuigen van een gezellig stukje Oostenrijkse muziek.

Als de Anseltaler met de steirische harmonica hun muziek ten gehore brengen, dan kún je gewoon niet meer op je stoel blijven zitten. Dat deze vijf muzikanten inmiddels bekendheid genieten, is te danken aan het feit dat bekende namen zoals Marc Pircher, Dennie Christian, Thomas Berg , die Klostertaler e.v.a. overtuigd waren van de band en zij gevraagd werden om een muzikale bijdrage te leveren bij concerten van deze bekende artiesten.

De kracht van de Anseltaler is dat zij een heel breed repertoire hebben en daardoor eenieder kunnen bedienen! Van Helene Fischer, tot omgebouwde popnummers in Oberkrainer stijl en typische Schlagers; alles komt voorbij!

Als u dus een Duitse feestband zoekt, die zowel landelijk, maar ook internationaal vol gas, conditieslopend en met veel “GAUDI” hun kunnen heeft mogen tonen, dan bent u bij de “Anseltaler party Express” aan het goede adres. Véél plezier, namens de mannen (én vrouw) van de Anseltaler.