Alice Springs

Cover- & Feestband
Alice Springs Live (avondvullend)

Alice Springs is de band voor elk(e) feesttent, dorpsfeest, festival, bruiloft, evenement of festival. Met een unieke en onderscheidende Ierse sound krijgt Alice Springs het publiek los! De band (5-mans formatie) gaat voor een pure opzwepende inslag en wil iedereen aan springen en feesten krijgen met hun Ierse en country knalnummers, verstevigd door strakke en aanstekelijke banjo- en vioolmelodieën kan het niet mis gaan. Naast hedendaagse songs worden nummers van The Dubliners, The Pogues, Rowwen Hèze, John Denver en Johnny Cash worden omgezet naar eigen hand,  Alice Springs speelde al op Oerrock, Spijkerpop, Noppop en vele andere grote festivals samen met onder andere Kensington, Guus Meeuwis, Miss Montreal, Di-RECT! en TenTemPiés.

Festival! (60 minuten)

Deze versie van de Whiskey Tour is speciaal voor festivals en grote podia. Alice Springs stond met hun Whiskey Tour al samen op het podium met Guus Meeuwis, Miss Montreal, Kensington en Vangrail! Springende zalen met een pure inslag; (6 mans formatie) Akoestische gitaar, banjo, viool, contrabas, trekzak en drumstel zorgen voor een unieke sound. Opzwepende Ierse nummers van bijvoorbeeld The Dubliners, The Pogues en Flogging Molly. Ook vindt Alice Springs het leuk om een hedendaags nummer om te zetten naar hun eigen stijl.

Unplugged (3 x 45 min)

De unplugged versie van de Whiskey Tour is gericht op pubs, kroegen en huiskamerconcerten waar het om pure gezelligheid draait. Vele nummers van The Dubliners komen voorbij. De ‘unplugged’ versie van de Whiskey Tour gaat heen en weer tussen intiem naar feest. Alice Springs neemt je een avond mee naar Ierland. Deze set bestaat uit een (4 mans formatie) akoestische gitaar, banjo, viool, trekzak, contrabas en bassdrum.