ABBA Tribute band

ABBA Tribute band

HET BESTE abba-eerbetoon, een eerbetoon aan ABBA en de sfeer van de jaren 70 en 80. In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een leidende rol gespeeld. Wie herinnert zich geen klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”.

Abba is een van de meest succesvolle bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en in totaal meer dan 370 miljoen platen). In 2013 werd THE BEST abba tribute verzorgd voor de rijke muzikale erfenis van deze legendarische groep. Met 6 muzikanten staan ​​zij garant voor een zeer gezellige avond (avondprogramma mogelijk), met “ja, ik kende alle liedjes” repertoire. Het is muziek met een enorme herkenbaarheid en waarbij alle koren spontaan ontstaan ​​tijdens deze concerten. Ook typisch voor de muziek van ABBA is dat het veel emotie zal opwekken (van vreugde tot verdriet)! Onwaarschijnlijk goede en muzikaal perfect uitgebalanceerde ABBA heeft haar handtekening in de popmuziek tussen 1972 en 1982 achtergelaten.

ABBA is tijdloos

Polyfoniezang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute om het karakteristieke ABBA-geluid te benaderen. Samen met professionele licht- en geluidstechnici is ABBA Tribute in staat om de sfeer van die tijd dicht bij het origineel te benaderen. De authentieke kleding uit de jaren 70 en 80 (originele ABBA) tijdens de uitvoering maakt de indruk compleet. Hoeveel de muziek van ABBA nog steeds in vervoering brengt, wordt wekelijks bewezen tijdens de concerten van ABBA Tribute. Niet alleen de generatie uit het ABBA-tijdperk zal enthousiast worden. Steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de ABBA-muziek van alle (leef)tijden is.

Boekingen ABBA Tribute

Veel artiesten probeerden ABBA te kopiëren (inclusief Baccara etc.) maar ze konden het succes van de echte ABBA nooit evenaren. Uit respect voor de band ABBA probeerde ABBA Tribute zo goed mogelijk het origineel op muzikaal niveau te matchen en dat lukt volgens opmerkingen en bedenkingen. Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot een van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn we trots op! Hoogtepunt in 2014 was een voorstelling voor meer dan 15.000 mensen (Kasteeltuinconcerten in Helmond). Het was een geweldige ervaring! Door toewijding aan de originele composities en om de nodige authenticiteit te behouden blijft ABBA Tribute zich onderscheiden van de rest. Met twee topzang Dancing Queens vooraan en solide muzikaal vakmanschap achter de rug is succes verzekerd voor elke avond nostalgie en plezierige muziek voor jong en oud! HET BESTE abba-eerbetoon voor een echte terugblik op de prachtige muzikale tijden van weleer !!