Zingo

Zingo Muzikale Bingo Spektakel

Zingo! is een beregezellig spel waarin plezier, herkenning en vermaak centraal staan. Deelnemers krijgen een speciale Zingo!-kaart waarop titels van liedjes staan. De vraag is dan natuurlijk wie als eerste dat ene rijtje, figuur of volle kaart heeft. Fanatiek zullen alle liedjes worden beluisterd en wordt er fel gestreden om die prachtige prijzen. Zingo! past bij elk moment waarbij gezelligheid voorop staat.

Je kent ongetwijfeld het traditionele bingospel. Iedereen heeft het wel eens een keer gespeeld; thuis, op de camping, op een feestje of elders. Spanning alom en in afwachting van die laatste getallen die je nodig hebt.

Bij Zingo! gaat het toch net even iets anders. Iedere speler krijgt een kaart met daarop titels van liedjes. In plaats van balletjes komen er hits van toen en nu uit de molen. Van alle liedjes wordt het intro afgespeeld. Soms met een couplet, soms met een refrein. Aan de spelers de taak de nummers te herkennen en af te strepen op de Zingo!-kaart. Als dat ene nummer er op staat tenminste…

Beleving en entertainment staan voorop bij Zingo! Daarom wordt de avond begeleid door een actieve en vrolijke presentator, die zijn hand niet omdraait voor een grap en een grol. Het spel speelt zich af in een moderne show, voorzien van geluid en een moderne lichtshow gebaseerd op LED-technologie. Om het compleet te maken wordt op een scherm duidelijk aangegeven welke figuur op de Zingo!-kaart nodig is om Zingo! te hebben.

Tijdens Zingo! komt er muziek van allerlei genres en tijden voorbij. Zo wordt het spel een muzikale tijdreis en een feest der herkenning. De kans is groot dat er liedjes voorbij komen die je normaalgesproken niet meer op de radio hoort. Deze staan ook wel beter bekend als ‘Guilty pleasures’. Reden genoeg dus om muzikale herinneringen op te halen. We beloven daarom ook niet dat spelers op hun stoel (mogen) blijven zitten.

Zingo! is volledig verzorgd. Wij zorgen er voor dat op basis van uw inschatting voldoende kaarten aanwezig zijn om mee te kunnen spelen. Meestal worden er twee rondes gespeeld. Per ronde worden er drie prijzen weggegeven, welke door u als organisator ter beschikking worden gesteld. Als er meer prijzen zijn is het mogelijk om per ronde nog een extra figuur te spelen. Om de kaarten goed en duidelijk af te kunnen strepen nemen wij ook schrijfgerei mee.