Synergy

Cover- & Feestband
synergy

Tentfeest, personeelsfeest, bruiloft, discotheek, café, bar/dancing, festival? Dan is Synergy de band voor u! Synergy is een energieke en frisse allround top40/top100 coverband afkomstig uit Noord–Holland. De band bestaat uit getalenteerde en gedreven muzikanten die elk hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het bar­dancing, zalen, feesttenten­circuit en artiesten­begeleiding. Vocalen zijn Synergy’s specialiteit!

Deze veelzijdige formatie brengt een gevarieerd en update repertoire, van de laatste Top 40 Hits tot aan de grootste pop klassiekers, van Dance tot R&B, van Rock tot Pop, van feest tot “beest” en alles wat daartussen zit. Herkenbare hits, stampende meezingers, deinende danshits. Hierdoor is deze energieke formatie “waarbij de vonken van het podium afspatten” breed inzetbaar of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, kroeg, dancing/discotheken, feesttenten of festival.

De band werkt samen met een professioneel geluidsbedrijf welke inmiddels een jaren lange ervaring met andere topformaties heeft. De geluid en licht systemen zijn modulair van opbouw, zo men is staat Synergy te boeken met verschillende geluid en lichtsets. Van geluidsets voor bruiloften en kroegen, dancings/discotheken, feesttenten en grote festivals “dus nooit te hard, en nooit te zacht”, tot en met computergestuurde lichtsystemen. Deze geven de show nog een extra dimensie. Kortom maatwerk en altijd een prijs die bij u past. Synergy; a nightly experience…