Sesam Sensation

Cover- & Feestbands

Sesam Sensation is opgericht in 1974 en na ruim 40 jaar aan de top is Sesam Sensation uitgegroeid tot méér dan een begrip! Met meer dan 5000 shows in binnen- en buitenland en 2 felbegeerde muziekprijzen een van de meest geboekte bands van Nederland ooit!

De door Edgar Nijdam & Ronald Kolk gestylde artiesten van Sesam Sensation staan bekend om hun ongekende muzikale vaardigheden. Aan het front vinden we Anne Stalman & Sebastiano Zafarana bekend van o.a. ‘Op zoek naar Evita’ , ‘The Voice of Holland’ & ‘We Will Rock You’ waar Anne heeft samengewerkt met niemand minder dan Brian May van Queen!

Sesam Sensation is erg trots dat radio-iconen Erik de Zwart (Top 40 & Radio Veronica) en Jeroen Nieuwenhuize (Radio 538) Sesam Sensation hebben gevraagd om de hits uit de lijst der lijsten uit te voeren in de “TOP 40 LIVE” theatertour ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Nederlandse Top40!

U gaat toch ook voor het hoogst haalbare resultaat?
Dat is ook het streven van Sesam Sensation. Samen met bekende producers hebben ze maanden gewerkt aan een nieuw concept! In deze wervelende show worden méér dan 200 hits uitgevoerd, verpakt in muzikaal hoogstaande “Mash-Up Medleys”. In combinatie met een goede dosis publieke interactie en de nodige special effects, zijn dit dé ingrediënten voor dé unieke Sesam Sensation beleving en geschikt voor ieder evenement van Festival tot Club en van Feesttent tot Level A Event!