New York Superband

Cover- & Feestband
newyorkband

Tijd voor een frisse wind! Bandleden van de bands Big Apple en Boulevard besloten de krachten en expertise te bundelen, met als resultaat de New York Superband! Een 6 mansformatie met zanger en zangeres.

De New York Superband speelt naast de bekende top40/top100 klassiekers veel actuele hits van onder andere Lady Gaga, Black Eyed Peas en Foo Fighters. Zelfs het modernere deejay repertoire wordt als liveband met enthousiasme overtuigend neergezet. Oud Big Apple zanger en X­Factor finalist Christian Link werd opnieuw bij de band betrokken om de vocalen voor zijn rekening te nemen. In 2007, toen Christian ook al bij Big Apple zong, werd de band al eens door radiozender 3FM uitgeroepen tot beste Nederlandse coverband.

De New York Superband is geschikt voor alle gelegenheden en zal haar repertoire dan ook zoveel mogelijk op de situatie selecteren. Uiteraard wordt ook de kleding aangepast aan de gelegenheid. Zowel een casual look voor de feesttenten en pleinfeesten als gala voor een receptie of bedrijfsfeest behoren tot de mogelijkheden.

Bij de grotere feesten waar de podium afmetingen het toelaten wordt de lichtshow nog extra ondersteund door een videowall waarop clips en visuals te zien zijn. Graag werken wij met veel enthousiasme mee om ook uw gelegenheid tot een super knalfeest te maken.