Nancy & the Sinatras

Fifities & Upties
Nancy & the Sinatras

Nancy and the Sinatras

Een band die eruit ziet en klinkt alsof de tijd heeft stil gestaan. De Wonder Years uit de vorige eeuw herleven: breekbare luisterliedjes, melodieuze blues, maar ook een verrassend repertoire om lekker op te dansen. Geschikt voor vele gelegenheden. Ze speelden in Martini Plaza Groningen, tijdens de Admiraliteitsdagen Dokkum, maar ook bij kerstdiners, bruiloften en festivals.

Fifties and Upties

De naam doet denken aan liedjes uit de vijftiger jaren, maar zo gemakkelijk is de band niet in een hoekje plaatsen. Een greep uit het repertoire:  jaren 50 liedjes in een nieuw, modern jasje, moderne nummers in een retro uitvoering. Covers, geen coverband!

Een verrassende setlist dus, variërend van een greep uit het repertoire van Nancy Sinatra herself tot een jaren 50 uitvoering van Seven Nations Army of Roxanne van de Police. Van J.J. Cale tot Doris Day. Een feest der herkenning, maar dan met een spannend, vintage sausje.

Bezetting

Nancy and the Sinatras is opgericht in de zomer van 2012. Frontlady is Wybrig Boerrigter, het best bewaarde geheim van Friesland. En dan de Sinatras: op bas Brant Visser, gitaar Oege Reitsma, drum Ray Zeer, saxofoon Pieter Willem Meinema.