Mailbox

Cover- & Feestband
mailbox-2017

De coverband die het net eventjes anders doet. Sinds de oprichting in 2012, heeft de Leeuwarder allround coverband Mailbox een strakke live reputatie opgebouwd en heeft in haar korte bestaan nu al meerdere geslaagde optredens gedaan.

Mailbox bestaat uit zes ervaren muzikanten die er verschrikkelijk veel plezier aan beleven om er samen met jullie een swingende avond van te maken. Deze zes enthousiaste muzikanten staan garant voor een avond dampende hits uit de laatste decennia met ook af en toe een verrassende hit onder het mom van… KENNEN JULLIE DEZE NOG, NOG, NOG, nog…

Ze geven hun eigen twist aan elk nummer en weten hoe ze het publiek moeten bespelen met hun enthousiasme. Het uitgebreide repertoire van MAILBOX bestaat enkel uit de beste Pop, Funk, Rock en Dance Hits van de afgelopen decennia. Een mix van klassiekers uit de 70’s, 80’s en 90’s t/m de meest actuele Hits. De slogan “Pop, funk, rock and even more…” zegt eigenlijk al genoeg over het brede repertoire dat Mailbox jou te bieden heeft.

Hun repertoire doet het zeer goed op festivals, bedrijfsfeesten, studentenfeesten, bruiloften en uiteraard in de kroeg. Kortom, een garantie om het publiek uit hun dak te laten gaan!