DJ Gregory White

DJ
gregory

De echte naam van DJ Gregory White is Albert-Jan Venema. Albert-Jan werd geboren in Leeuwarden op 17 maart 1993.

Het opkomende talent in de house en dance scene. Zijn passie voor muziek groeide al op jonge leeftijd.

Albert-Jan begon op zijn 15e te draaien als amateur DJ in verschillende kroegen en Discotheken maar onwikkelde zich al snel verder als DJ.

In 2011 kreeg hij de kans om te draaien op een groot house feest in Dokkum Zoet indoor. Hij mocht de opening verzorgen en stond samen met o.a. DJ Alvaro, Praia Del Sol en Lionel Rocks op de line up. Daarna ging het snel… De organisatoren van feesten in het noorden hadden de jonge DJ ontdekt. Hij stond al snel te spinnen in diverse clubs, feestenten en sporthallen door heel friesland, niks is hem te gek! Eind 2011 werd hij resident DJ van Club Play en mocht daar in voorprogramma’s draaien van o.a Menno de Boer (SLAM FM), Mr.Polska, Darryl, DJ Paul Elstak en Menthal Theo(SLAM FM). Ook in 2012 werd hij resident DJ op een van de grootste outdoor festivals in Noord-Oost Friesland ‘Epic festival’ tussen de namen Daan Devito, Mr Ferd, Dr G en lokaal talent.

DJ Gregory White is gespecialiseerd in het vermaken van jongeren. Zijn commerciële stijl van draaien is daarom ook zeer populair bij de jongeren.