David Bowie Tribute by Soviet Space Dogs

Tributeband

EEN BLIK TERUG IN DE TOEKOMST!

SOVIET.SPACE.DOGS spelen

THE BOWIE TRIBUTE ‘Faces & Changes’

Zeg ‘David Bowie’ en mensen denken meteen aan de excentrieke artiest met steeds wisselende imago’s en de verschillende ogen. Zijn fascinatie voor het ongewone en zijn talent om in een andere huid te kruipen, leverde hem de titel ‘chameleon of rock’ op.

Deze veelzijdigheid is precies wat de Soviet Space Dogs in beeld en geluid neerzetten in hun 3D-geanimeerde show ‘David Bowie: Faces & Changes’. Als toeschouwer reis je mee langs de verschillende Bowie-karakters en hun werelden. Denk aan het futurisme en de androgynie van Ziggy, de funky plastic-soul van ‘The Gouster’ (Golden Years), de occulte kilheid van de Thin White Duke (Station to Station), en de stijlvolle klasse van Bowie ‘ the gentleman’ van zijn latere platen.

Niet alleen kijken de Soviet Space Dogs respectvol terug door het reportoire van Bowie authentiek goed te spelen (zoals het een echte tribute betaamt). Ze gaan ook nog één stap verder: met behulp van 3D-animaties van award-winning game-designer Danja Politis verwelkomen ze in de show ook nog eens een digitale reÏncarnatie van deze geweldige artiest.