British Fame

Tributeband 100% British Rock

British Fame is meer dan een tributeband. Het is een beleving, een indrukwekkende live experience. Drums, bas, heel veel gitaar en dubbele leadzang! Ondersteund door enerverende showelementen speelt de band de hoogtepunten uit de geschiedenis van de Britse (hard)rock. Laat je meeslepen naar de hoogtijdagen van Led Zeppelin, Queen, Deep Purple, The Who en Black Sabbath. Ga volledig uit je dak wanneer de klassiekers van Iron Maiden, Judas Priest en Whitesnake voorbij komen en voel het kippenvel bij Deep Purple’s “Child In Time” of Led Zeppelins “Whole Lotta Love”.

British Fame is gezegend met Karin Blom; een powerlady van formaat én met Jos Harteveld; de charismatische frontman die flinke bekendheid heeft verworven in de Noordelijke rockscene en die het publiek als geen ander weet te bespelen. Dit resulteert in een rockshow vol afwisselende vocals van een waanzinnig frontduo in combinatie met spectaculaire samenzang en duetten die garant staan voor menig kippenvelmoment!

British Fame biedt een uitgebreid showconcept voor festivals en de grotere podia: 100% Brits, 100% hits.

Een rauwe sound, soms bijtend, maar altijd eerlijk en direct. Geen gepolijste softrock, maar de ‘cranked Marshall’ als uitgangspunt.